tiistai 26. marraskuuta 2013

Puolivälitavoite saavutettu! Week seven

Moikka! Kuudes viikko meni edelleen sairastellessa, joten siksi tää hiljaisuus täälläkin :) Seittemännellä viikolla alotin jo lenkkeilemään varovasti ja kerran pääsin jo salillekin. Iskä on tosi tarkka siitä, että kipeenä ei saa liikkua ja varottikin tosi kovasti sydänlihaksentulehuksesta, niin oli vielä vähän rauhallisempi viikko. Ja kuvasaldokin on tosiaan sen mukanen, kamera ei kule mukana koskaan ja kamerakuvat on mitä on.

Pikkutarkan ihmisen unelma - värittää kiireessä yo-kuuntelun palloja :D
Ens viikolla onkin sitten koeviikko, jollon sen mahdollisen pienen lukemisen lisäks on aikaa joka päivälle lähtee lenkille tai salille :) Eli siinä missä nyt on pöpön kanssa kerinnyt panostaa kouluun, niin nyt kerkee koulusta myös treenaamaan. Jakso vaihtuu tossa parin viikon päästä ja mun uudessa jaksossa on parille päivälle vapaatunteja, joten pääsen sillon salille ja mulla on päällekkäin kaks liikunnan kurssia, kun on tavallinen liikunta ja wanhojentanssikurssi. Saa siis nyt hyvin loppukirittyä, kun kouluaikataulut mahdollistaa liikkumisen ja saa tarpeeks kertoja viikolle. Vielä kun saisin itteäni tsempattua viikonloppusinkin liikkeelle.

Ennen lumen tuloa lenkkimaisemissa oli tosi nätti auringonpaiste!


Viikko loppuu mulla lähes joka kerta samalla tavalla - perjantai-iltapäivän musikaalitreeneihin. Tää saa toimia samalla siis mainoksena, eli Leiri-musikaali pärähtää ilmoille tammikuun puolessavälissä ja se on tosiaan miun ja Ellan ja Juulian käsikirjottama ja varmasti viihdyttävä ja hauska, ainakin sen puolesta minkä verran sen eteen on tehty jo nyt töitä! Äänikin alko olla perjantaina jo ihan kunnossa, että pääs laulamaan jo ilman, että kuulosti keuhkotautiselta. Tällaset projektit on tosi kivoja, varsinkin kun tää on mun osalta jo toinen musikaali, että sinänsä tuttua touhua, mutta omalta osaltaan ihan erilainen ja omanlaisensa homma :)

Kalenteriin addiktoituneen ihmisen unelma - ostaa uus, siisti ja hyväntuoksuinen kalenteri ja vaihtaa tiedot sinne <3 Se on niin kaunis! Mietin, että mikskä kastaisin sen. Minulla _ei_ ole epäterve suhde kalenteriini :D

Perjantaina musikaalitreenien jälkeen istahdin bussiin ja lähdin Jyväskylään kultsin luo koko viikonlopuks. Istuin sit lähes koko lauantaipäivän työpalaverissa Keskisuomalaisella ja huijasin vähän ruokailujen kanssa... Oon ollu tosi tiukka itelleni, että vaikka oon ihan superjouluihminen ja joulu on vuoden parasta aikaa, niin en oo antanu itteni juoda glögiä tai syödä pipareita tai joulutorttuja. Tuolla oli sitten ruokana noita ja lisäks riisipuuroa, niin palkitsin itteni sitten siitä, kun olin ollu niin reipas ja pitäny itteni erossa noista :) Nyt voi sitten hyvillä mielin oottaa joulua tortuitta ja glögittä, koska sit ne maistuu paljon paremmalta kun on oottanu. Kyllä toi glögi maistu pitkästä aikaa niin mahottoman hyvältä, se on noista ainoa, jota on oikeasti tosi ikävä.

Sunnuntaina tapahtukin sitten pienoinen ihme tai ainakin ilonen yllätys. Miä saavutin väliaikatavotteeni eli -10 kg viikon etukäteen! :) Ens viikolla ois vasta ollu toi tavotteena, mutta olen laihtunut virallisesti -10.1kg seitsemässä viikossa. Matkaa on vielä jäljellä, mutta niin on onneks aikaakin. Ens viikolla palataan sitten vähän ahkerammissa ja varmasti syvällisemmissä tunnelmissa, että mitä tää eka puolikas on tuonut mukanaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti