maanantai 11. marraskuuta 2013

Karhunpoika sairastaa, häntä hellikäämme - week six

Äääääätshiu! Tässä tän viikon tunnelmat. Maanantaina olo oli niin hirveä, että oli pakko jäädä koulusta kotia nukkumaan ja tankkaamaan itseään hirveällä vitamiinimäärällä. Teetä monta kuppia päivässä, iso annos sinkkiä, paljon vitamiinia ja todellakin lepoa. Tiistaina oli pakko suunnata jo koulua kohti ja käydä tekemässä yks haastattelu Suomen Lukiolaisten Liitolle, mutta kyllä sai rauhallisesti kävellä, että selvis kylmässä ilmassa mihinkään. Kävin myös hakemassa itelleni paikallisesta elektroniikkaliikkeestä mahdollisimman halvat uudet salikuulokkeet ja löysin tarjouksesta sellaset superbassotulppakuulokkeet, että niitä kun testiajo puhelimen salisoittolistalla, niin tuli ihan salifiilis ja ikävä sinne. Mene nyt pois, tyhmä tauti!


Maitorahkan kaverina yleensä olevat marjat on vaihtunu satsumiin ja veden lisäks muu juominen teehen sekä yskänlääkkeeseen. Vaikka satsumat ei mun ruokavalioon sinänsä kuulukaan, niin kyllä jos ihminen huijaamisen iloks haluais dieetistään huijata, niin satsumat olis varmaan se viimenen asia mitä pistelis suuhunsa :D Paino oli pudonnut kuitenkin vähän tän viikon aikana, mistä täytyy vaan olla ilonen, että se on pudonnu ollenkaan. Sängyssä makaamalla ei mitään hirveetä tulosta voikaan tehdä, sen nyt tiedostaa jokainen.


Kun treenit on jääny välistä, niin sitä löytää aikaa kaikenlaiselle turhuudelle. Mulla on tapana aina marraskuun tullessa alkaa neuloa, vaikka sitä en tosiaan edes osaa kunnolla tehdä :D Osaan tehdä töppöset ja kaulaliinan, eli pelkkää oikeata ja sitten kaventaa. Löysin niin kivan värisen langan, että en voinu vastustaa kiusausta. Ja noiden turhuuksien lisäks mulla on ollu koulun suhteen varmaan tehokkain viikko hetkeen :D Tein ihan hirveän kasan hommia, mukaanlukien tossa alla olevan renessanssiopetustunnin eli 40min kestävän presentaation. Se oli toki ryhmätyö, mutta hommaa riitti kyllä itellekin. Toisaalta oli ihan kiva pitää tollanen viikko, että pysty just keskittymään ihan 100% sellasiin asioihin, jotka jää sit treenin takia vähän huonommalle tolalle :)


Tää ei oikein tue nyt sitä skarppaamista, mikä piti tässä vaiheessa tapahtua, kun viime viikon tulokset oli sen verran kehnot. Mutta ennemmin parantelin tämän viikon itseäni ja sitten ens viikolla treenaan kunnolla, kun että olisin lähteny tekemään treeniä puolikuntosena ja pahimmillani vaan pitkittäny koko sitkeää pirulaista. Ens viikkoon, toivottavasti paljon terveemmissä merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti