tiistai 8. lokakuuta 2013

Week two

Hjelou! Toinen viikko pyörähti käyntiin edelleen vähän flunssasissa merkeissä ja historian uusinnalla. Mulla on koulun kanssa menny nyt taas ihan päin mäntyjä (taino, mun päin mäntyjä ei oo normaalin ihmisen päin mäntyjä :D) ja pitäis koittaa tsempata sen kanssa nyt taas hieman. Koulupäivän jälkeen lähin illalla Iinan kanssa salille ja aattelin, että pitkän päivän jälkeen otan ton vähän kevyemmän päivän saliohjelmasta kun siinä on määrällisesti vähemmän liikkeitä... Lopputuloksena se, että valkkasin rankimman jalkapäivän ja mietin, että siinä liikkeiden määrällisellä vähäisyydellä oli syynsä sittenkin :D Nippanappa pääsin kävelemään salin portaat takasin maankamaralle ja tiistai menikin kouluhommia tehdessä ja erittäin kipeitä jalkoja hoitaessa.Kävin tiistaina kävellen tekemässä sellasen reissuunlähtövalmistelun, että hain ristikkolehtiä lentokoneeseen, koska sillä saan ajatukset pois laskeutumisesta, sit hain Nasolinia apteekista ja kaupasta nenäliinoja, teetä, sheivereitä, deodorantin ja suihkusaippuan sekä kirjastosta pari matkakirjaa ja kotoa niitä lähtee vielä pari lisää, koska innostun lomalla aina lukemaan tosi paljon. Vaatteitakin on jo katottu, että Pariisi, here I come! :) Bussi lähtee klo 04.00 aamusta eli aikainen herätys tiedossa. En kuitenkaan osaa mennä ajoissa nukkumaan, tiedän sen. Onneks bussissa saa nukuttua, kun ei enää tarvii olla kartturina.

Pariisin suhteen oon päättäny, että ruokailut saa mennä miten menee. Tietty pitää vähän kattoa, ettei mitään mäkkärisapuskaa vedä naamariin tai kaikkee kermasinta ja rasvasinta, mutta ihan perusruokaa syön, mitä naaman eteen tuodaan. Plus nautin patongeista ja croissanteista ja sit jatkuu sieltä kotia tullessa meininki kunnolla. Tuskimpa se paino nousee siitä, että muutaman päivän herkuttelee vähän enemmän :) Siellä tulee kuitenkin käveltyä niin paljon päivän aikana, että kulutan sen, mitä puputan. Ja otan sinnekin mukaan pari proteiinipatukkaa, että jos tulee nälkä, niin syö sit ennemmin semmosen kun nälissään jotain hirveen rasvasta tai sokerista :)


Ihana teelajitelma, kaikkia mun lemppareita samassa paketissa :) Paras flunssankarkotus ikinä.

Keskiviikkona jalat kipuili edelleen, mutta salille oli raahauduttava. Oli kiva, kun sain Emman sinne mun kanssa myös, niin ei tarvinnu yksin tehä. Kadotin alkuviikosta mun kuulokkeet, niin on tosi ahistavaa tehä treeniä yksin kun on ihan hiljasta ja salin radiojärjestelmäkään ei toimi :D Flunssan oireita on edelleen aina kun heittää ittensä vaakatasoon, mutta sit kun liikkuu ja on koulussa, niin nenä ei oo tukossa. Epäilen, että oisko mun huoneessa sit niin paljon pölyä tai muuta, että meinaa mennä nenukki aina tukkoon täällä ollessa. Salin jälkeen sit otin pienet päikkärit ja laitoin ruokaa ja kävin Iinan kanssa 1,5h lenkillä ympäri kyliä. Ehittiin vaihtaa kaikki kuulumiset siinä samalla taas :) Pakkasin vitsi viis kerrosta vaatetta yläkroppaan kun mulle tulee aina tosi kylmä lenkkeillessä näin syksysin. Jalat pysyy lämpimänä että riittää kaks kerrosta, mutta yläkroppaa paleltaa aina. Sit vielä pipo, kaulahuivi kiedottuna tiukalle ja lämpimät nahkahanskat, niin kerrankin ei paleltanu!

Toilettilaukku kassiin ja matkahuivi kaulaan! Toi huivi on reissannu mun kanssa niin Suomessa kun ulkomailla ja toi on ihan paras kietoa päälleen, kun paleltaa tai esimerkiks peitoks, kun nukkuu bussissa/lentokoneessa :)
Torstaina mulla oli lyhyt päivä koulussa ja suuntasinkin jo heti kymmeneltä salille. Sain tehtyä aika hyvän treenin ja loppuilta menikin huonetta siivotessa ja ranskan kokeeseen lukiessa. Mun kans aika usein samaan aikaan käy salilla sellanen tosi mukava nainen, piristää päivää aina jutella niin pirteen ja elämänmyönteisen ihmisen kanssa :) Saa voimaa omaankin treeniin! Jalat alkaa pikkuhiljaa vetreytyä, oli jo aikakin kyllä :D Ei oo enää ihan niiiin tönkkö olo kun vielä eilen. Ens kerralla kyllä venyttelen vielä paremmin, ettei tartte puolta viikkoa kärvistellä.

Reissuvarustelu jatkuu, oon ihan rakastunu LdB:n tuotteisiin tai lähinnä niiden tuoksuun. Plus toi deodorantti on paras ikinä. Oon pettyny kaikkiin deodorantteihin, että ne ei pidä, niin jopa rankan salitreenin jälkeen toi pitää hyvin :)
Perjantai oli lepopäivä, koska olin neljään asti koululla ja lauleskelin vikat kaks tuntia musikaalin parissa. Lauantaina lähin espanjantunnille ja illalla sit pelasin vähän golfia. Valopallokisa on sellanen vuosittain pimeässä järjestettävä kisa, jossa pelataan pimeessä hohtavilla palloilla ja reiän paikat on merkitty lyhdyillä. Se on tosi hauskaa ja vaikka eilen alkukierroksen ajan satokin, niin ei sen antanu haitata. Viime vuonna oli ihana kuutamo ja tähtitaivas, että meinas golfiin keskittyminen unohtua, nyt oli harmi kun oli pilvistä. Saipahan ainakin pelata pimeessä kun ei ollu mitään taivaankappaleitakaan valaisemassa liikaa :D Ihan ok meni, vaikka palkinnoille en päässytkään. Mutta eihän tonne useimmat tuukaan kisaamaan tosissaan, vaan nauramaan kun pimeessä pelaaminen ei suju aina niinkun pitäis ja porukka onkin silloin usein vähän enemmän ja vähemmän selvä. Miä tietenkin olin selvinpäin, kun ei viittinyt dieettiä alkaa sotkemaan :) Siidereissä ja muissa vastaavissa on ihan uskomaton määrä sokeria.

Tärkeimmät matkakamppeet mukaan. Nasolin avaamaan nenukkia, lentokorvatulpat poistamaan painetta laskeutuessa, rakkolaastareita kävelyä varten, ettei jalat ihan kuole Pariisin katuja talsiessa ja pieni rasiallinen Jenkin Spearmint-purkkaa. Ostin ton rasian kesällä Lontoosta, toi oli niin koominen :D Mulla on nimittäin niin kiero huumorintaju.
  Sunnuntaina aamulla kaivoin mittanauhan esille kun dieettiä on sujunut nyt kaks viikkoa tosi hyvin ja viralliset mitat otin itestäni 4 viikkoa sitten. Multahan on lähteny esimerkiks lantiolta senttejä jo 10 ennen koko dieetin alottamista, että esim. sieltä ei varmaan hirveästi enää lähe. Mutta kuitenkin, tän aamun tulokset:

Paino -4,5kg
Rinnanympärys -2cm
Lantio -1cm
Vyötärö -11cm!!!

Miä oon aatellu, että teen "ihan liian vähän" vatsalihaksia, että eihän tää maha pienene mihinkään... No näemmä se pienenee kyllä kun vaan tietää mitä tekee :) Kaveritkin alkaa jo kommentoida, että miten miussa näkyy ulospäinkin muutosta. Näillä sanoilla miä lähen nyt pakkaamaan, nimittäin matkalaukku näyttää tällä hetkellä valitettavan tyhjältä! Takasin tullessa se ei kyllä sitä aika varmasti ole :D Heissulivei!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti