tiistai 29. lokakuuta 2013

Soo soo, hyi hyi. Week four

Jaa niin mitä mää oon tehny viime viikolla? Runsaan espanjanpuhumisen lisäksi oon...


Maannut rannalla tollasissa lämpötiloissa, polskinut aalloissa ja polttanut itteni vikana päivänä ihan ravun värikseks, kun laitoin tosi huolimattomasti aurinkorasvaa, "kun en oo palanu ollenkaan niin en pala nytkään"... :D Hups.


Syönyt erittäin hyvin. Siis erittäin hyvin ja monipuolisen epäterveellisesti. Mussuttanut aika pitkälti mitä sattuu, vaikka puuroa keittelinkin parina aamuna reippaasti. Siihen ne terveelliset ruoat sit jäikin :D Proteiinipatukoita oli sentään pari mukana, että golfkierroksella pysty tankkaamaan niillä ennemmin kun jollain patongilla. Sen lisäks nautin paljon sangriaa, sillä se on varsinainen lomajuoma, eikä sitä saa Suomesta talvikaudella. Nam :)Ainoat liikuntasuoritukset viikolta on kaks golfkierrosta aamunkoitossa ja kävelyä, yks lenkki Maspalomaksesta Inglesiin rantaviivaa pitkin (hyvin tuntu pakaroissa hiekan pehmeys jalan alla). Vaakaa välttelin tän viikon ajan erittäin hyvin :D

Näiden mahankasvatustalkoiden jälkeen on hyvä tehdä itsensä kanssa diili, jonka tännekin täten asetan: Olen jouluun asti tiukasti dieetillä ankarasti ja ahkerasti, ja jouluna saan sitten syödä niinkuin jouluna kuuluukin syödä :) Näin viikon tauon jälkeen on vielä ikävä niitä asioita, mitä ei saa dieetillä syödä, mutta kunhan taas vauhtiin pääsee, niin leipä ja suklaa unohtuu taas. Oon yllättänyt ittenikin, miten vähän oon kaivannu herkkuja :) Tällasen reissulokakuun jälkeen on ihan kiva olla kotona ja palata takasin arkirutiiniin - kuntosalille onkin ollu jo ikävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti