perjantai 13. syyskuuta 2013

Back in business

Moikka! Täällä taas. Kesä on mennyt menojaan ja kouluhommatkin on alkanu sujua, tai no oikeestaan ollaan palattu normaaliin motivaation tasoon :D Siinä missä koulumotivaatio on aika päivän fiiliksistä riippuvainen, on motivaatiota liikkumiseen ihan eri tavalla. Alotan ens viikolla personal trainerin kanssa, joka tekee mulle niin ruoka- kun liikuntaohjelmankin, mitä noudatan sitten tammikuulle asti. Tavotteena on näyttää hyvältä omissa wanhojentansseissa helmikuussa ja kun siitä pari päivää eteenpäin niin täytän 18.

Ehdottomasti tähän mennessä hölömöin kissamme Ruusa päätti ahtaa ittensä tollaseen koriin, johon pelkästään sen kroppa mahtu, että pää ja jalat piti jättää ulkopuolelle :D Sit se nukku siellä onnessaan, pöhölö.

Oon pitänyt nyt taas vähän hiljaiseloa, koska aikaa hyvä että riittää mihinkään päivän aikana. Oon aamusin ekana liikenteessä ja tuun vikana kotiin salilta, vaikkakin toi pimeys alkaa tuottaa kyytien kanssa vähän ongelmia. Mun skootterin etuvalot ei toimi kunnolla, niin en pysty pimeessä ajamaan kunnolla mihinkään. Pitää siis aina koittaa ajottaa salilla käyntejä niin, että pääsisin just ennen pimeetä aina kotiin. Mun ei oo viime aikoina suinkaan tarvinnut yksin käydä salilla, koska mukana on Iina ainakin viihdyttämässä jos ei muuta :)

Laihduttajan kahvittelueväät - vihreetä teetä ja iso lasi vettä. Pidän itteni irti Rollsista ja kahvileivoksista.

Kesän jälkeen tosiaan tuloksia on tullut, mutta paino on edelleen samassa paikassa, pientä laskua lukuunottamatta. Mutta kun kysyin asiaa mun pt:ltä, niin se sano että se on vaan positiivista että se ei lähe vielä laskuun koska olis huolestuttavampaa että salilla ahkerasti käyminen laskis painoa, kun lihaksen pitäis tuoda sitä vaan lisää. Joten en tuijottele vaakaa sen enempää, otan ennemmin rohkeesti vaan mittanauhan kouraan ja jatkan sillä tulosten seuraamista. Eniten mitä ootan tältä jutulta on se, että oppisin syömään säännöllisemmin ja ennenkaikkea juomaan vettä. Oon kylväny kaikkialle kotiin kylttejä että "JUO VETTÄ" ja piilottelen vesipulloja ympäriinsä, että muistaisin joka kerta juoda vähän, koska se 3L on kuitenkin aika paljon verrattuna siihen että mun tavallisella kulutuksella sitä menee max 1,5L per päivä.

Idealisti luo itselleen gourmetravintolan autokoulua odotellessa välineenään vain 3 puulavaa, rasiallinen kanasalaattia, juomista ja äidinkielen vihko. Sain muutaman huvittuneen katseen ja tikkuja sormiin, mutta tossa oli mukava istua :D

Edellisessä postauksessa kun puhuin siitä hiusongelmasta, niin se ratkes yhden kaverini vinkkien avulla tosi hyvin. Toki edelleen hiukset on aina ponnarilla kun salilla ja lenkillä käyn, että siitä en pääse eroon ja loppuajan mulla on aina sama jakaus, mutta esimerkiks Tangle Teezeriin vaihtaminen on varmaan paras asia mitä oon hetkeen tehny elämälleni ja hiuksilleni. Sen lisäks oon värjäämisväliä pidentäny punasella hiusnaamiolla kun edelleen punanen väri vaan näkyy kun se valuu viemäristä alas pestessä. Plus paras keino ikinä tohon hiustenlähtöön on se, että en harjaa enää hiuksia koskaan märkänä. Sais tätä rotanhäntääkin vähän nyt elvytettyä että saa ens viikolla sitten kampaaja tehdä tälle ihmeitä. Toki löysin itestäni kuvia, missä mulla oli lyhyempi tukka ja tuli heti sellanen nyyhkis-olo. Helmikuuta odotellessa.

Mun superlihaspohkeet. Ugh, I'm becoming a man.

Yks juttu, mikä kauhistuttaa sitä helmikuuta ajatellen on se, että mulla ei ole vieläkään tanssiparia. Maailman kaunein ja ihanimman värinen mekko roikkuu pukupussissa ydinpomminvarmassa paikassa sekä kampaaja ja meikki on varattu ihan täsmällisiä aikoja myöten. Onneks tässä on vielä aikaa, mutta vaihtoehdot alkaa loppua jo kesken aika pahan näkösesti. Tehtiin onneks Lauran kanssa diili, että jos en löydä mistään ketään muuta, niin me tanssitaan sen kanssa kahestaan :) Ei oltais suinkaan ees ainoa tyttöpari, niin ei haittais ees.

Kesän hyviä lukemia :) Kesällä tuli vielä syötyä niin huonosti että tossa oli varmaan koko päivän kalorit kulutettuna :D

Tulevia treenejä ajatellen oon opetellut nyt tässä pari viikkoa veden juontia ja myöskin cashewpähkinöiden syöntiä, koska tiesin että niitä tulee olemaan mun ruokavaliossa. Myös maitorahkan alas saaminen on vaatinut vähän totuttelua ja suurta määrää marjoja :D Mutta sitä kovasti odotellessa, että pääsee alottamaan kunnolla :) Asenne on kohillaan ja liikuntamäärä on kohillaan, nyt vaan tarviin sitä tietotaitoa. Aion tosiaan raportoida siitä enimmäkseen tänne nyt ja mieluusti vielä aktiivisemminkin, muuta elämää tietenkään unohtamatta.

Lupasin joskus itelleni, etten ala salilla ottamaan kuvia (koska en oo ymmärtäny ihmisiä jotka tulee vaan kuvaamaan itteään), mutta nyt oli kerrankin pakko kun oli hyvä mahapäivä :) Koko kesän tosiaan heiluin tollasessa varustuksessa työpäiviä lukuunottamatta ja paidat on käyny aika väljiks.

Onnistuin tässä perjantai 13. päivää odotellessa tällä viikolla ensin leikkaamaan veitsellä sormeeni ja sen jälkeen sain alaselkänikamia pois sijoiltaan niin piti tänään soittaa paniikkipuhelu osteopaatille. Kyllä muljus selkä kun sitä auottiin, mutta nyt pystyy taas kävelemään ja treenihimo on entistä kovempi pienen tauon jälkeen :) Joudun lepäilemään vielä tän viikonlopun tässä, mutta teen koulu- ja työhommat alta pois ja sit voin taas keskittyä pelkkään rankkaan treeniin. Palataan asiaan kunhan saan hommat pyörimään taas! :)

Kuvarekvisiittana on kesän ajalta kertyneitä puhelinnäppäsyjä.

3 kommenttia:

 1. oon lukenu sun blogia jo pitkään, tää on kiva blogi! mietin et asutko vielä vanhempiesi kanssa vai onko sulla itselläsi varaa pt;hen? kun eiks ne ole kalliita? tai sit luulen väärin. :)

  VastaaPoista
 2. Toi on tosi kiva kuulla, että täällä jaksaa vielä porukkaa käydä, kun mulla tulee tällasia ihan ihme taukoja. Teen kahta työtä, liikun tosi paljon ja pitäis tässä samalla vielä toi lukiokin saada kunnialla hoidettua, niin blogi jää ihan retuperälle. Asun vielä kotona vanhempien luona ja sovittiin niiden kanssa, että maksetaan puoliks, niin ei tullu isoa summaa kellekään ja sitouttaa sitten mua itteänikin vielä tähän touhuun paremmin :) Ja sain tosi hyvän diilin kun oon ton pt:n eka virallinen asiakas.

  VastaaPoista
 3. Ihana toi sun kissa:D :3
  Tsemii sen pt:n kanssa!

  VastaaPoista