torstai 25. huhtikuuta 2013

This really blows.

Turhautuminen. Viikon reippaan tsemppauksen jälkeen flunssa kaato mut taas kerran sängyn pohjalle. Viis päivää kuumetta ja sen jälkeen vielä pikkulämpöä mutta kouluun oli pakko jaksaa raahautua. Edelleen vähän yskittää ja niiskututtaa, mutta tänään sentään olo tuntu jo siltä, että pääsin ton mun peruslenkin 8km ympäri :) Jaksoin jopa juosta! Niin se vaan on, että jos taustalla on ees joku pieni peruskunto, ei kuumetauteilu niin paljoa edes sakota. Yllättävää. Penikat tosin tykkäs kyttyrää että loppumatka piti ihan linkata. Ne ei vissiin tykkää liiemmin tosta asfaltilla juoksemisesta, mutta ei mulla oo mahollisuutta mennä hiekkatiellä sellasta matkaa. Huomenna sitten sali taas kutsuu, pitkästä aikaa. On ollu niiiiiin turhauttavaa vaan maata sängyssä miljoonan uuden nenäliinaystäväni kanssa, kun jalat vetäis salille ja juoksemaan. Plus kipeenä ollessa ei syömisen lisäks oikein muita iloja oo, eli kunto- ja painonpudotusprojekti alkaa nyt siis tavallaan alusta. Ei se mitään, kyllä tää tästä vielä :)

Kevättä piristi iloisesti ystävälle ostama kukka ja siellä laitoin kumpparit jalkaan ekaa kertaa taas pitkiin aikoihin! Harvinaista, piti ottaa oikein todistusaineistoa. Tänään lenkkipolun varrella sulassa kohdassa uiskenteli sorsapariskunta, niin piti sekin ihan ikuistaa. Nyt on virallisesti kevät <3 Negativiinen kuvakin tästä kollaasista löytyy, sillä tuntuu että mulla toi saksan opiskelu tökkii tosi pahasti tällä hetkellä. Pitää koittaa tsempata sen kanssa, jos meinasin selvitä koeviikosta.

Huomenna suuntaan kohti Jyväskylää ja lenkkariostoksille! Jos sillä sais noi penikatkin rauhottumaan, kun saa ihan kunnon juoksukengät jalkaan :) Tarviin sen lisäks tulppakuulokkeet, kun totesin Lauran kuulokkeet ihan mahtaviks kun ne pysyy korvissa juostessakin. Vappukin on tossa tulossa joo, mutta ei mulla oo mitään suunnitelmia... Kaikki on vappuilemassa akateemisesti tai muutenvaan ja miä istun varmaan kotona... Ah, villi nuoruus. Nyt ei jotenkin jaksais enää yhtään keskittyä koulunkäyntiin kun haluais vaan päästä pihalle ja salille ja juhlimaan ja tekemään kaikkea kivaa. Viimeset rutistukset nyt siis ja sen jälkeen voi alkaa keskittyä golfkunnon uudelleenlöytämiseen ja kesälomailuun, oujee! :) Tänään on kuvituksena vaan 1 kuva, koska oon ollu niin laiska ton kameran kanssa. En jaksa kantaa sitä ikinä mukana kun se on niin iso.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti