tiistai 12. maaliskuuta 2013

Messuja!

Hejssan! Nyt on niin kevätfiilis, että on aivan pakko tulla jakamaan tämä ilo teidän kanssanne, jos ette ole vielä kevään saapumista huomannut :) Miä vietin viime viikonlopun Helsingissä keskellä kevätaurinkoa, että piti ihan käydä Stockalta ostamassa arskat! Mun aurinkolasit on usein ihan missä sattuu, koska oon tosi laiska niitä käyttämään, mutta nyt oli ihan pakko käyttää kun oli niin kirkasta!


Aamu alkoi appiukkokokelaan aamupalapöydässä, johon pääsyä oottaa joka kerta yhtä innolla - siellä harvoin oikeasti pettyy. Tällä kertaa sai oikein pöytiintarjoiltuna kinkku-paprika-juusto enchiladoja ja turkkilainen jugurtti -mango-appelsiini-mandariini-banaani smoothien. Ei oo valittamista :)


Sen jälkeen suuntasin junalla kohti Pasilaa ja Suomen lukiolaisten liittoa, jossa aloitan virallisesti työt nettisivujen toimittajana kahden viikon kuluttua, en malta odottaa :) Miljoona juttuaihetta jo päässä!


Tapasin SLL:ssä Nooran, jolle esittelin Helsinkiä ympäriinsä kävellen. Kaikki turistin must-see -paikat, kuten Kamppi, Aleksanterinkatu, Kolmen sepän patsas, Kauppatori, Senaatintori, Espan puisto jne. Oli kivaa kävellä ympäriinsä kun aurinko paisto vieläkin iltakuuden maissa kirkkaasti :)


Valitettavasti laitoin tona päivänä jalkaan mun korolliset saappaat, joten oli jalat ihan pikkusen kipeenä sen jälkeen ja vielä seuraavanakin päivänä. Millon oppisin, että ne tasapohjaset kengät on ihan hyvät keskustaan mennessä?! En varmaan ikinä, kun aina kärsin samasta...


Siinä sitten istuin tunnin ajan Nooran kanssa rautatieasemalla kun pihalla oli niin pirun kylmä ja sitten lähdin siitä ratikalla kohti ravintolaa :) White Lady ei kyllä koskaan petä, omnomnom! Tein myös ratikassa päivän hyvän teon, kun annoin paikkani yhdelle miehelle, jonka ystävä istu mun vieressä ja ne oli ihan yllättyneitä että hei vitsi pitkästä aikaa. Saivatpahan jutella siinä keskenään :)


Illalla piiiiitkän työpäivän ja jalkojen supernäännyttämisen ja vielä herkullisen ruoan jälkeen illalla simahin ihan totaalisesti ennen kahtatoista, sillä aamulla oli taas aikanen herätys ja nokka oli kohti Messukeskusta ja GoExpo-messuja. Eikun siis edustuslätkä rintaan ja Messaria ympäri. :)


Päivän golftestaamisen ja valokuvaamisen jälkeen sitten oli aika valitettavasti lähteä kotia kohti, mikä yleisestikin masentaa aika paljon. Haluaisin kyllä niiiin asua Helsingissä, mun kotipaikka on niin tylsä verrattuna kaupunkiin! :D Toi viimenen kuva on vielä pakko laittaa, koska messuilla olis ollu myynnissä tollasia fudgepalasia, joka on siis jotain kermatoffeen tapasta... Maistoin mangojugurttia ja ai että se oli hyvää! Sain silti hillittyä itseni, enkä ostanut, vaikka kuka tahansa vois sanoa että miten noi näyttää niiiiin herkulliselta :PToivottavasti saisin tän blogin kanssa nyt tsempattua, kun fiilis on parempi kuin pitkiin aikoihin, alkaa viimein olla lääketieteelliselläkin saralla hyviä uutisia ja alle kuukauden päästä alkaa mun kevään viimenen jakso, joka on vain 25 viikkotunnin pitunen, eli mulla on sellasia 4 tunnin päiviä jatkuvasti. Jää aikaa vähän muullekin kun koulunkäynnille. Kesäkesäkesä saavu jo! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti