lauantai 16. maaliskuuta 2013

Cat, I'm a kittycat!

Aivopesen nyt teidät ylisöpöillä kissankuvilla, mutta nyt pitää nauttia kun meillä niitä niin harvoin on <3 Saanen siis esitellä - Viljami, Sulevi, Ruusa, Hilima ja Eerikki! Meillä opetellaan syömään jo kuin isot kissat että ihan oikeeta ruokaa oikeelta lautaselta, mutta ei aina ihan oikealla menestyksellä, nimimerkillä "Olen joutunut pyyhkimään useammatkin tassut ja turkin kissanruoasta", koska meidän hirviöt ei oikein vielä ymmärrä mikä ero on syödä lautasen reunalla ja lautasella istuessa. Meidän kaikki 3 jätkää: Sulevi (vas.), Viljami ja Eerikki :)


Ja viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä meidän surkea Sulevi, joka on muita vähän pienempi poika ja vähän rassukan näkönen aina välillä. Sekin on nyt kasvanu tosi paljon ja reipastunu siihen aiempaan surkeuteen verrattuna, mutta on se vieläkin aina välillä vähän rassukka <3 Tämmösiä meillä nyt siis vipeltää vielä n. 7 viikon ajan ja rikastuttaa tosiaan meidän elämää :)

4 kommenttia:

 1. En oikeesti kestä, kun noi on niiiiin ylisulosia! Voisin tulla ja ottaa kaikki :D

  VastaaPoista
 2. sut on haastettuuuu :)

  http://mmindfields.blogspot.fi/2013/03/challenge-ja-sillee.html

  VastaaPoista
 3. Tiedän, ne on ihania ja varsinkin nyt kun ne oikeesti leikkii ja mönkii eli tekee muutakin kun vaan syö ja nukkuu :D Ja kiitos Ella! :)

  VastaaPoista
 4. Beautiful and cute cats!!!

  http://lestyledelapetiteblonde.blogspot.com.es/

  VastaaPoista