perjantai 22. helmikuuta 2013

Maailman otsikkorikkain päivä

Kuten huomaatte, otsikkoinspiraationi tänään oli aivan valtavissa mittasuhteissa. Mutta niin on kyllä muutenkin inspiraationi, joten aattelin tyhjentää sen huiman kuvasaldon, mitä mun puhelimessa on. Toi puhelinhan ei ole mulla ollut kun joulukuun puolestavälistä lähtien, että ei sinne ole hirveämmin mitään kertynyt, mutta muutama otos silti kummiskin.


1) Pikkujoulut! Hyvä julkasta toi kuva melkein tasan 2 kk myöhässä. Nää on aina näitä alkuillasta otettuja kuvia kun meikki on vielä kohillaan. :D 
2) Oon haaveillu tekeväni vaikka mitä ruokia, mutta harva kokeilu on toteutettu! Uuniperunat menee aina mönkään, niin niitä vois kokeilla vielä jos nyt kerrankin onnais. 
3) Tältä näytti mun viime jakso. Essee essee essee essee ja taas vielä muutama essee. Hermoromahdus tervetuloa. Mutta luojan lykky nyt vaihtu jakso. 
4) Leikin myös nörttiä Elinan laseilla. Tommoset lasit vois sopiakin mulle! Tai sit semmoset paksusankasemmat. Noi on noita pieniä hetkiä kun näyttää oikeesti fiksulta ja voi sillä hämätä ihmisiä luulemaan sua älykkäämmäksi kun oikeasti oletkaan ;D 
5) Kuva tältä päivältä! Nyt on vitsi 22.2. ja räystäät tippuu! Alle viikon heitolla tasan 17 vuotta sitten oli niin paljon pakkasta että auto meinas hyytyä matkalla synnärille. Toki todennäkösesti se kevät ei oo vielä tupsahtanu tänne, että vielä pamahtaa pakkaset, mutta oli toi tippuva räystäs pieni toivo siitä että se kevät vielä on tulossa sieltä ja saan kaivaa kohta oman nahkatakkini tuolta kaapista. :)

2 kommenttia:

  1. hei sannis millanen se sun puhelin on? saaks siihen instagramin tai onks sulla sitä? :D

    VastaaPoista
  2. Ei saa Instagramia kun se ei oo Android. Missaan muutenkin kaikki appsit kuten munapelin ;<

    VastaaPoista