keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Screw you

Se siitä ihanasta vapaapäivästä! Tarkotuksena oli tehdä kaikkea ihanaa ja olla tosi reipas, nukkua pitkään ja siivota, syödä hyvin ja olla iloinen ja rentoutunut. PASKAT. Kulta oli viikonloppuna pienessä flunssassa ja tottakai kun samassa sängyssä nukkuu ja kokoajan on lähellä, niin tottakai sen itelleni siitä sitten nykäsin ja vielä pahempana, kuumeen kera. Mutta tunnollinen lukiolainen sairastaa vapaapäivinään, tottakai. Saakeli. Saiskohan kokeista säälipisteitä kun tulee kuumessa tekemään?
Mutta etten liian negatiiviselta kuulosta, niin sentään oon tänään saanut äiskän tekemää pannukakkua runsaalla mansikkahillolla, Angry Birds -limsaa ja yhden laskiaispullan pelkkien särkylääkkeiden ja Strepsilsien lisäksi. Kipeenä ei maistu oikein kunnon ruoka mutta herkut näyttää kyllä maistuvan. Ehkä siis kipeänä voi myöntää itselleen luvan herkutella, ees pieniä iloja. Isi oli ihana ja muisti miua Onnensanat-arvalla että on ees jotain tekemistä, niin sieltä napsahti 20€. Ehkä siis onnettaret ei ookaan ihan mua vastaan ja tästä vielä huomisen pötköttelypäivän jälkeen lähden uuteen nousuun! :)

4 kommenttia:

 1. Onks toi Angry Birds limppari hyvää ?

  VastaaPoista
 2. On itseasiassa yllättävän hyvää :D Se on sen makusta kun mitä on näissä pizzabuffeteissa se vadelmalimsa. On sitä vissiin jaffan makusenakin, mutta se on taas tää sama homma että pistetään jaffaa angry birds -pulloon ja hintaa nostetaan sen mukasesti niin lapset haluaa ostaa sitä :D

  VastaaPoista
 3. thanks for your comment, you have a new follower.
  nice blog.
  kisses

  http://lestyledelapetiteblonde.blogspot.com.es/

  VastaaPoista