keskiviikko 16. tammikuuta 2013

My last year

Moikka! Näemmä tää kirjotusväli vaan pitenee ja pitenee, mutta syytetään asiasta nyt vaikka juuri eilen murtamaani perhanan kipeää varvasta... Joo, syytetään sitä. Tää tulee nyt vähän myöhässä ja vaikka miun blogi onkin tän syksyn ollut vähän retuperällä ja vuoden aiemmat postaukset on tuolla mun varastoissani piilossa, niin voisin kerrata pikakelauksella tän vuoden tapahtumat läpi. Tuntuu jotenkin, että ei tänä vuonna tapahtunut ees ihan hirveästi viime vuosiin verrattuna, mutta se voi olla ihan hyväkin asia että pitkästä aikaa on ihan seesteinen ja aika onnellinenkin vaihe elämässä eikä päivät oo ihan täynnä sitä samaa ainaista draamaa :) Osa postauksista on poistettu eli vaan tärkeimmät on säästetty, joten en tosissanikaan muista kaikkea tapahtunutta. Mutta, minun vuoteni:

Alkuvuodesta summailin edellistä vuotta, kävin Matkamessuilla, hoitelin meidän kissanpentuja ja yritin löytää motivaatiota koulunkäyntiin. Angstasin kropastani, urheilin Vuokatissa ja loin itselleni unelmakodin Floorplannerilla, hehkutin Big Bang Theorya, vaihdoin hiusvärini punaseks ja kissat lähti omaan kotiin. Keväällä tein ihania ostoksia, vapun golfasin Tallinnassa ja kävin fiilistelemässä MM-kisoja Helsingissä. Kesällä pakkasin onnessani Mallorcaa varten ja jännitin korviani, kävin Helsinki-Vantaan synttäripäivillä ja puhuin onnessani viikon verran espanjaa Mallorcalla, olin töissä reippaasti, pelasin jalkapalloa, kävin fiilistelemässä SuomiPop-festareilla ja reissasin Pohojosessa sukulaisten luona. Loppusyksystä blogi menikin uusiks ja loppuvuosi meni aika rauhallisissa merkeissä ja loput voi lukea näistä mun viimeaikaisista postauksista :)


Mistä huomaa, että olet lähdössä lomamatkalle?
- Jotenkin kummallisesti eteiseen vaan ilmestyy muutama matkalaukku, ja jotenkin kuin ihmeen kaupalla, yksi niistä loikkaa huoneeseesi avonaisena.
- Et enää katso söpöimpiä vaatteitasi, että "Tämän minä haluan päälleni tänään." vaan katsot, että "Jos nyt laitan tämän hieman rumemman paidan päälle, niin voin laittaa tuon söpömmän paidan sitten reissuun vielä puhtaana."
- Oman huoneen siivoaminenkin alkaa tuntua ihan mukavalta. Miksi? Jotta sängyn alle tai huoneen lattialle pieneen sotkukasaan ei varmasti jäisi mitään tärkeää, ettei sitten reissussa hermostuta.
- Jokainen asia muistuttaa sinua lomasta, ja alat hymyillä kuin idiootti.
- Jokainen suunnitelma, jonka teet, on joko "lomaa ennen" tai "loman jälkeen". Hyvästi päivämäärät ja kuukaudet, tervetuloa uudet käsitteet.
- Kaikki vaatteet, joita olet viimeksi ostanut, tai joita olet nettikaupoissa katsellut, ovat kategoriassa "tätä voin pitää lomareissulla".

Ja koska parempaakaan kyselyä en ole löytänyt, niin teen tän saman kun viime vuonna:

Vuoden kaupunki: Voisin olla tylsä ja vastata taas vuodesta toiseen Helsinki, mutta nyt varmaan voisin heittää jotain hieman eksoottisempaa kuten tuleva reissupaikkani Pariisi tai ikuinen haaveeni New York.

Vuoden muutos: Vuoden suurin muutos on tapahtunut nyt henkisesti :) Mulla on pitkästä aikaa tosi hyvä olla.

Vuoden kaunein: Oon edelleen sama tylsimys, mutta mun mielestä Blake Lively on vaan niin uskomattoman kaunis nainen että huhhuh :) Varsinkin nyt kun tän vuoden lopulla loppu Gossip Girl ihan kokonaan, niin tää nainen ansaitsee paikan tässä.


Vuoden elokuva: Saako tähän vastata Magic Mike? :D Elokuvana itse aika huono, mutta siinä vaiheessa kun leffan tähtenä on strippaava Channing Tatum, ei juonella ole mitään väliä. Mutta jos nyt kummiskin ihan elokuvan kannalta mietitään, niin ykköspaikalle itsensä hilaa ihan ehdottomasti The Help eli siis suomeksi Piiat. Ihan mieletön elokuva, tykkäsin tosi paljon :)

Vuoden sarja: Again and again and again The Big Bang Theory :) Joululahjani ansiosta näin loppuvuonna myös Los Serranos on noussu aika korkeelle ihan vaan sen nostalgian takia ja tietty Vain Elämää, joka on ekoja sarjoja joka mut on liimannu joka ikinen esityskerta tv:n eteen.

Vuoden paikka: Mummula :) Mummu ei pääse enää meille kun sillä ei oo autoa, niin me ollaan käyty siellä vuoden aikana tosi paljon.


Vuoden artisti: Voi vitsi, tässäkään ei oo mitään selvää vastausta :D PMMP:tä oon kuunnellu tosi paljon, Eriniä edelleen, Vain Elämää -biisejä, Adelea...

Vuoden kulkupeli: No ei ainakaan mun skootteri! Jätti välille muutamaan otteeseen (lähinnä sen takia että mun bensamittari ei toimi niin en osannu tankata oikeeseen aikaan...) että kyllä se lentokone on :D
  
Vuoden takaisku: Itseasiassa ei mitään hirveen isoja takaiskuja oo tullu ollenkaan, nyt vähän pitää jännätä kun parin viikon päästä on neurologi, että onko mulla migreeni vai ei. Kilpirauhasen kanssa kun takaiskuja ei oo tullu, niin ei kyllä sysäyksiä eteenpäinkään oikein - edelleen junnataan paikallaan.


Vuoden motto: "Forget the past and don't focus too much on the future - enjoy the moment."

Vuoden riiviö: Koska karvaluotimme Diego on vihdoin ja viimein oppinut käyttäytymään, tämä palkinton myönnetään tänä vuonna armaalle pikkusiskolleni.

Vuoden parantuminen: Polviongelmat alkaa olla pois, sekä selkä pikkuhiljaa kunnossa pieniä kipuja lukuunottamatta :) Muuta sen suurempaa ei ole näkyvissä ainakaan.

Vuoden blogi: Tämän kunnian voisin tänä vuonna myöntää Nooralle, koska noin hyväntuuliseen blogiin on kiva palata päivittäin :) Mulla on niin monta vakkariblogia, että on tosi vaikea mainita vaan yhtä, mutta Nooran blogissa on aina jotain uutta kivaa kun ehtii hengähtää ja istahtaa koneelle lueskelemaan. (P.S. Kurkatkaa Nooran uusin koruarvonta!)


Vuoden esitys: Käytiin kattomassa musikaaliporukan kanssa Tampereen Työväenteatterissa Vuonna '85 -musikaali ja rakastuin ja nyt vaan ootan sitä leffaa ilmestyväks... :)

Vuoden projekti: Apua, vaikeita kysymyksiä... Varmaan tää Keskisuomalainen omalta osaltani! Oon mielestäni kehittyny kirjottajana ja varsinkin valokuvaajana, vaikka aina ei ihan siltä tunnukaan :D

Vuoden paniikki: Koulupaniikki! Mitä valitsen ens vuoden kurssivalinnoiks, mitä teen isona, mihin haen lukion jälkeen, mitä kirjotan ja tietty paineet siitä että saa pidettyä hyvät arvosanat yllä.

Vuoden unelma: Lentokoneella onnistuneesti matkustaminen ja se toteutui kesäkuun alussa :) Myöskin lukion arvosanojen ylläpitäminen, ja sekin onnistu onneksi aika hyvin.


Parempi myöhään kun ei milloinkaan, mutta nyt kun edellinen vuosi on käyty läpi, niin voidaan keskittyä seuraavaan! Ja nyt kaikki pistää peukut pystyyn, että mun varvas kestää kävelyä kunnolla jo lauantaina Matkamessuilla, nimittäin muuten pääsee itku... En varmana linkkaa siellä kepukoillani :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti