maanantai 26. marraskuuta 2012

Christmas wishes

Oon maailman surkein keksimään mitään joululahjoja itelleni, mutta oon tosi haka keksimään niitä kaikille muille :D Nyt kun porukat on pikkuhiljaa kyselly, että mitä haluaisin joululahjaks, niin on aika tenkkapoo. Noh, jotain sain kummiskin räpellettyä kollaasiini kun kovasti asiaa pohdin:

Söpö sormus, villasukat, matkalahjakortti, Bazinga-paita, Angry Birds-pehmo, Frendit-tyyny, uusi puhelin vanhan räppänän tilalle, kameraan fisheye-objektiivi/-linssi ja Big Bang Theory -seinäkalenteri vuodelle 2013 :)

Tän lisäksi haluaisin kuntosalikortin tai lahjakortin paikalliselle personal trainerille ja paljon kaikkia ihania brittisarjojen tuotantokausia :) Ja kaikki kuvat on Googlen kuvahaun kautta löytyneitä!

2 kommenttia:

  1. kivan näköisiä juttuja :-)
    hei mitä mieltä oot kankaisten koulun ''näkkärinuorista''? eli niistä anorektikoista, jotka vetää pelkkää vettä ja näkkäriä joka lounas.

    VastaaPoista
  2. Kiitti :) Asia ei periaatteessa minulle kuulu, syökööt kukakin mitä lystää, mutta en kyllä silti kato tota mitenkään hyvällä... Tässä kun tosissaan täytyy kiinnittää vähän keskivertoa enemmän huomiota omaan syömiseen, niin jos ei syö kunnon lounasta niin ei yksinkertasesti kroppa jaksa ja elää säästöliekillä. Mun pitäis itekin syödä päivän aikana enemmän kun pelkästään ne kalorit, mitä vaaditaan normaalikulutukseen, ei täyty ja laihdutus ei ole sitä että jätetään syömättä, vaan täytetään se vaadittu määrä oikeilla ruoilla ja ravintoaineilla :) Mutta mitä tuota yläasteen meininkiä oon katellu, niin useimmiten nämä, ketkä ei lounaalla syö mitään, korvaa sen yleensä vetämällä ES ja karkkia kaksin käsin. Senhän se just aiheuttaa, hirveän napostelu- ja makeanhimon, kun ei oikeeta ruokaa pistä poskeen. Vanhan kansan sanonta sopii tähänkin kohtaan: Ruoka miehen tiellä pitää ;)

    VastaaPoista